## Search Results (1,087)

#### Analog Clock, 3:15 [Image]

*Subject:*
*Mathematics*,
*Art and Design*

*Grade:*
*Pre-Kindergarten*,
*Grade 1*,
*Grade 2*,
*Grade 3*,
*Grade 4*,
*Grade 5*,
*Grade 6*,
*Grade 7*,
*Grade 8*,
*Grade 9*,
*Grade 10*,
*Grade 11*,
*Grade 12*

*Publisher:*
Brown

*Search terms:*
face,
minutes,
hands,
minute hand,
time,
minute,
hours,
analog,
o'clock,
hour hand,
digital,
clock,
hour

#### Everyday Math [SMART Notebook lesson]

Unit 3 3.15 Review Lesson

*Subject:*
*Mathematics*

*Grade:*
*Grade 1*

*Submitted by:* GinaMarieP

*Search terms:*
Everyday Math,
Unit 3,
3.15

#### What's the Point? [SMART Notebook lesson]

The intended learning outcomes for this lesson are for students to learn to identify and draw representations ...

*Subject:*
*Mathematics*

*Grade:*
*Grade 3*

*Submitted by:* techie2u

*Search terms:*
geometry,
line segment,
grade 3,
VA SOL 3.15,
SCLD,
point,
line,
angle,
right angle,
ray

#### Introduction to Fluency: LA.3.1.5.1 [SMART Notebook lesson]

Introduction to Fluency: Includes Speed and Pacing, Pausing, Intonation and Inflecti0on, Phasing, Expression,...

*Subject:*
*English Language Arts*

*Grade:*
*Grade 2*,
*Grade 3*,
*Grade 4*

*Submitted by:* C. Biedermann

*Search terms:*
Intonation and Inflection,
Pausing,
Integration.,
Phrasing,
Expression,
Florida: LA.3.1.5,
Speed and Pacing

#### Everyday Mathematics Unit 3 - Grade 1 [SMART Notebook lesson]

Everyday Math Unit 3 (Visual Patterns, Number Patterns & Counting) with lessons 3.1 through 3.15. This is an u...

*Subject:*
*Mathematics*

*Grade:*
*Grade 1*

*Submitted by:* wlingle78

*Search terms:*
Patterns,
Lessons,
Math,
Everyday Math,
Counting

#### Problem solving: Explore Connections [SMART Notebook lesson]

This activity covers who to explore connections and solve problems using mathematical methods. It also covers ...

*Subject:*
*Mathematics*

*Grade:*
*Grade 7*,
*Grade 8*,
*Grade 9*

*Publisher:*
MPS Limited (A Macmillan Company)

*Search terms:*
The correct equations are: 3 G = 2 J and G + J = 2450.,
The price of an apple is double the price of a mango.,
The correct equation is Distance = 40 t1 + 60 t2 + 50 t3.,
The correct equation is 3 Jeans + 2 Jackets = 120.,
The correct equation is 2 S + 1 G = 6.20.,
The correct equation is W = A + G + P.,
The correct equation is 2 B + 2 G = 9.20.,
The number of seats in the last row will be 91.,
The correct answer is 9 minutes. Calculation: 3 minutes at 30 cents and 6 minutes at 15 cents makes a total of 30 + (12 – 3) x 15 = 30 + 135 = 165.,
The correct equation for the perimeter of the rectangle is P = 2(x +y).

#### Number Operations: Expressing Fractions [SMART Notebook lesson]

Express a number as a fraction of another number. Add and subtract fractions

*Subject:*
*Mathematics*

*Grade:*
*Grade 7*,
*Grade 8*,
*Grade 9*

*Publisher:*
MPS Limited (A Macmillan Company)

*Search terms:*
If the fractions have the same denominators, their sum is the sum of the numerators over the denominator. ,
The correct fraction is 6/13.,
5/8 fraction of stamps are foreign.
Calculation: 225/360 = 5/8
,
Michael’s brother ate 2/5 portion of the apple.
Calculation: = 1-3/5 = 5/5 – 3/5 = 2/5
,
1/5 fraction of students come by bus.
Calculation: 8/40 = 1/5
,
The remaining paint is 3/5 gallons.
Calculation: 4/5 – 2/5 = 3/5
,
The sum is 26/15.
Calculation: 4/3 + 2/5 = 4/3 x 5/5 + 2/5 x 3/3
= 20/15 + 6/15 = 26/15
,
The boys ate 5/8 portion of cake.
Calculation: 1-3/8 = 8/8 – 3/8 = 5/8
,
The correct fraction is 3/10.
Calculation: 60 cm/2 m = 60 cm/200cm = 3/10
,
If two fractions have different denominators, then the first step to add them is to find the LCM of the denominators.

#### Problem Solving: Checking Procedures [SMART Notebook lesson]

This activity covers how to solve a problem using a conventional method. It will also cover how to check the a...

*Subject:*
*Mathematics*

*Grade:*
*Grade 7*,
*Grade 8*,
*Grade 9*

*Publisher:*
MPS Limited (A Macmillan Company)

*Search terms:*
Sum of digits: 5 + 3 = 8 and subtract digit in units place from the digit in tens place: 5 – 3 = 2.,
No, because the equation does not hold good for the coordinates (0, 0).,
The correct answer is 5x + 3y = 15. By working backwards, you can find that 5 x 0 + 3 x 5 = 15 and 5 x 3 + 3 x 0 = 15.,
The temperature increases at a rate of 0.05 degree Celsius every year. Hence, it will increase 0.05 x 20 = 1 degree Celsius in 20 years. Therefore, the average temperature in the city in January, 2030 will be 6 degree Celsius.,
The solution is correct because the values satisfy both the equations.,
Bill improves his speed by 3 dozens of cookies a year. Hence it will take 7 years to make 7 x 3 = 21 more dozens of cookies an hour.,
Here, you need to apply the Pythagoras theorem and work backwards to prove the sum of the squares of the smaller measure is equal to the square of the largest number.,
The line meets the X-axis at (0, 5).,
Working backwards is a method of checking if an estimated answer to a problem is accurate.,
The rate of interest should be 3.5%. The interest amount is 5175 – 5000 = 175, Hence the rate of interest is (175/5000) x 100 = 3.5%.

#### Problem Solving: Use Alternative Approaches [SMART Notebook lesson]

This activity covers how to solve a problem with a suitable method and find alternate methods to solve the pro...

*Subject:*
*Mathematics*

*Grade:*
*Grade 7*,
*Grade 8*,
*Grade 9*

*Publisher:*
MPS Limited (A Macmillan Company)

*Search terms:*
The total distance covered = 4s + 3(s – 5) = 160.
So, 4s + 3s – 15 = 160
7s = 160 + 15
s = 175/7 = 25.
,
The correct answer is Greg has $80 and Chris has $40.,
Solving the equations 2 Jackets + 3 Jeans = 235 and 3 Jackets + 2 Jeans = 240, gives the cost of a Jacket as 50 and the cost of a Jeans as 45.,
The lines will meet at (4, 3).,
The second cube will have 8 times the volume of the first cube. So, the second cube will have 400 cm³.,
The rectangle will have a width of 8 cm and a length of 25 cm.,
The coordinates of the other two sides are (2, 5) and (7, 3).,
The height of the box will be 20 cm.,
The line meets the X-axis at the point (4, 0).,
The cost of one pound of potato is $4. So, the total cost = 3 x 4 + 1 x 2 = 14.

#### Nov 24-315 PM [Image]

Nov 24-315 PM

*Subject:*
*Cross-curricular*

*Grade:*
*Pre-Kindergarten*,
*Kindergarten*,
*Grade 1*,
*Grade 2*,
*Grade 3*,
*Grade 4*,
*Grade 5*,
*Grade 6*,
*Grade 7*,
*Grade 8*,
*Grade 9*,
*Grade 10*,
*Grade 11*,
*Grade 12*,
*Post-Secondary*

*Submitted by:* Sue Blakely

## Terms of Use

By using any resource from this site, you are agreeing to these Terms.